PDA

View Full Version : Jedi Knight Academy Problems



Mace Windex
02-10-2005, 08:05 PM
Question for you gamers. How can you equip your character with dark force powers when playing in the free for all games, etc? When I battle other players online they all have more powers that I do. What gives? Also, is there anyway to use codes in the non-mission games?

Your help would be appreciated!

mace

CooLJoE
02-13-2005, 05:38 AM
When in multiplayer on a server, hit escape (ESC) and go to the...I think...Setup (or profile or something like that...one of the menu items that shows up in the menu at the top of the screen). Its the one that lets you change your name, character model, etc. At the bottom there is a clickable picture of force icons. Click that and it lets you change your force powers around.

They won't take affect until you die though.

Mace Windex
02-14-2005, 10:45 AM
So, once in the game you can add force powers to your character?
Is there anyway to use game codes in a player vs computer game to give your character all force powers? I'm tired of being up against computer players who have way more powers than I have. The only way I can beat them is to turn force powers off during the game.
Thanks
Mace